Rensning av hängrännor/Stuprör i Stockholm

Rensning av hängrännor/Stuprör

Hängrännor och stuprör bör rensas med jämna mellanrum – Igensatta hängrännor i Stockholm gör att vattnet rinner över och skadar huset.
Hängrännorna och stuprören utgör ett viktigt skydd för hela huset, i och med att de samlar upp och leder bort vatten från taket och fasaden.
Man bör rensa hängrännor i Stockholm åtminstone två gånger om året, en gång på hösten för att ta bort alla löv som fallit från träden, och sedan en gång på våren, för att bli av med allt skräp som samlats där under vintern.
Att rensa hängrännor i Stockholm är oftast enklast att utföra med stege eller från takluckan. VINSAB är experter på rensa hängrännor i Stockholm.
Vår personal är skylift- och höghöjdsutbildade och vi har god vana att jobba på höga höjder.

Reparera Hängrännor/stuprör

Ibland går det att reparera hängrännor och stuprör, ibland måste hängrännor och stuprör bytas ut helt.
Vi ser vad som passar din situation.
Som fastighetsägare bör du inte försöka reparera/montera stuprör själv.
Om du inte monterar hängrännor/stuprör korrekt kommer vattnet inte rinna ner som det ska, då kan din fastighet drabbas av svåra fuktskador.
VINSAB är experter på reparera hängrännor i Stockholm.
VINSAB har allt du behöver för att reparera/montera hängränna och stuprör i Stockholm.

Lövborttagning

På hösten faller löven till marken. Det fyller din trädgård med vissna löv som blåser omkring över gräs och gångar. Löven kommer inte kratta sig själv.

På hösten faller löven till marken i stora mängder, det kan skapa problem för slingrande park gångar, gator, trottoarer och trädgårdar. Löven kommer inte kratta sig själv. Ansamling av fuktiga löv kan skapa ett gynnsamt hem för skadedjur och mögel. Genom att avlägsna löven minskar vi risken för dessa problem och bevarar samtidigt din utemiljös hälsa. Våra metoder för lövborttagning är miljövänliga och säkra för både människor och natur. Låt oss på VINSAB hjälpa dig med att hålla löven borta, vi hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner med lövborttagning.

Lämna oss dina uppgifter. Vi har som målsättning att alltid återkoppla till våra kunder inom 8 timmar